Schrijnwerkerij Callebaut

over ons

Schrijnwerkerij Callebaut BV is een familiale onderneming en een bedrijf dat al drie generaties lang gepassioneerd is door houtbewerking. Vertrekkende van een eenmanszaak, is schrijnwerkerij Callebaut door een enorme inzet, vandaag een referentie op het gebied van schrijnwerk.

Begin

Het begon met Marcel Callebaut die eerst als ‘meestergast’ ging werken en in 1963 zijn eigen zaak startte in een klein atelier achter zijn woning. In maart 1982 werd hij door de Koninklijke Vereniging van de Meesters Schrijnwerkers gedecoreerd als zelfstandig schrijnwerker.

Schrijnwerkerij Callebaut
Schrijnwerkerij Callebaut

Opvolging

Enkele jaren later, behaalden de zonen Hugo en Marc hun diploma als schrijnwerker en traden toe in het bedrijf van de vader. In 1988 namen zij het bedrijf over.

Hun zonen, Yannick en Michiel, speelden als tienerjongens in de omgeving van de schrijnwerkerij en dit onder het goedkeurende oog van de grootvader en de vaders. Hierdoor groeide ook hun interesse voor het werken met hout. Als studierichting kozen ook zij voor houtbewerking. In 2003 en 2008 versterkten Yannick en Michiel het bedrijf van de vaders waar ze samen hun job vol passie en succes uitvoeren.

Schrijnwerkerij Callebaut

Al 3 generaties lang geloven we dat kwaliteit boven kwantiteit staat!

Met vakmanschap voeren de vier teamgenoten projecten en creaties op maat uit. Wij spitsen ons toe op de vraag van de klant en bespreken dit samen. We komen zelf ter plaatse opmeten. Al het schrijnwerk wordt door ons eigenhandig gemaakt, geleverd en geplaatst.

Met andere woorden van bij een eerste contact tot en met de uiteindelijke uitvoering heeft u de garantie steeds met eigen bedrijfsleiders in contact te staan.

Schrijnwerkerij Callebaut

Het huidig team ( van links naar rechts)

  • Michiel
  • Marc
  • Hugo
  • Yannick